Pulverizator de Aerosoli Salini

Pentru îmbunătățirea și creșterea aerosolilor salini în salina dvs. vă recomandăm noul Pulverizator de Aerosoli Salini.

În colaborare cu o firmă din Bulgaria am reușit să construim acest pulverizator cu multiple beneficii. Prin pulverizarea de particule mici de sare în aerul salinei crește nivelul de aerosoli salini în încăpere, iar prin absorbția aerosolilor salini se dezinfectează organismul, se elimină toxinele și se reface elasticitatea membranelor, astfel crește eficacitatea salinei de suprafață.

 

Dimensiuni (cm): 40 x 30 x 28

Greutate (kg): 30

Putere (W/h): 37

Dimensiune particule de praf de sare introduse în salina artificială: sub 5 microni

Mod de utilizare:

Responsabilul salinei de suprafață alimentează pulverizatorul cu praf de sare, și programează orele de funcționare în unitatea de control al aparatului. Pulverizatorul de Aerosoli Salini va porni la orele programate, și va introduce în aer particule de sare pentru creșterea salinității și al aerosolilor salini în salina artificială.

Exemplu: Dacă programul de funcționare al salinei artificiale începe la ora 9:00 Pulverizatorul de Aerosoli Salini alimentat în prealabil cu 150 g de praf de sare este programat să funcționeze de la ora 8:45. Acesta în circa 5 minute va pulveriza aerosoli salini în încăpere, iar la deschiderea salinei artificiale se va simții nivelul crescut al salinității în aer. 

Recomandare: În funcție de dimensiunile salinei de suprafață și al programului de lucru vă recomandăm să programați aparatul să pulverizeze aerosoli salini dimineața (150 g de praf de sare) și după amiaza (150 g de praf de sare).


Pentru detalii sau comenzi vă rugăm să ne contactați

Contacteaza-ne »

© 2022 Constructii Saline

Design by WebAccent.ro