Cabină Salină ASIM

Cabina Salină ASIM, multiple beneficii pentru sănătate.

Beneficiile unei saline sunt cunoscute de întreaga lume. Sarea are numeroase beneficii terapeutice pentru oameni, însă poate fi dificil ca pacienții să meargă frecvent la salină din lipsă de timp, dar și din motive financiare.

De ce să alegi Cabina Salină ASIM?

O cabină salină ASIM este ideală pentru  numeroase beneficii terapeutice. În primul rând este important de menționat că o cabină salină ASIM necesită mentenanță minimă, având în schimb numeroase beneficii pentru sănătate. Cabina salină ajută la îmbunătățirea stării de sănătate fizică, dar și mentală cu ajutorul propriei saline, pe care o poți avea acasă.

Iar dacă alegi să folosești salina în scop comercial, înstalând-o într-un salon spa, sala de sport sau de recuperare, vei atrage cu ușurință mai mulți clienți și mai multe încasări lunare. În plus, ocupă foarte puțin spațiu, fiind necesari doar 1700 mm x 1500 mm cu înălțime de 2200 mm.

Contacteaza-ne »

Copil ascultand muzica de pe telefon in Cabina Salina ASIM

Ce este o cabină salină?

O cabină salină este o încăpere de dimensiuni mici care poate fi instalată oriunde, de la saloane de înfrumusețare, la spa-uri și până la săli de fitness. Dacă te numeri printre persoanele care doresc să dețină controlul absolut asupra programului și vieții tale, este important de menționat că o astfel de cabină salină poate fi instalată inclusiv acasă. Asta deoarece Cabina Salină ASIM ocupă un spațiu mic.

Cu toate acestea, indiferent că este instalată acasă sau în centre de tratament, cabina salină oferă aceleași beneficii ca și o salină naturală.

Interior Cabina Salina ASIM

Unde se poate monta o Cabină Salină ASIM?

O cabină salină ASIM poate fi instalată în orice încăpere, atata timp cât beneficiezi de un spațiu de 1700 mm x 1500 mm cu o înălțime de 2200 mm. Dimensiunile mici o fac ideală pentru a fi instalată atât acasă cât și în centre spa sau cluburi sportive. Iată, așadar, unde poate fi instalată o Cabină Salină ASIM și ce beneficii are aceasta.

Acasă

Alegând să instalezi o cabină salină acasă te vei putea bucura de haloterapie la orice oră dorești, fără să depinzi de un anumit program. În plus, neocupând mult spațiu, nu vei fi nevoit să renunți la o camera întreagă pentru a o instala.

Astfel te vei putea bucura de beneficiile unei saline chiar la tine acasă, fără să depinzi de programarea la o salină de suprafată și fără să fii pe fugă pentru a ajunge la timp la programare. Poți face oricând terapie cu sare, culoare și sunet, care nu este doar sănătoasă ci și relaxantă. De această încăpere se va putea bucura întreaga familie.

Cluburi de fitness și centre sportive

Prin instalarea unei Cabine Saline ASIM într-un club de fitness sau un centru sportiv vei atrage mai mulți clienți și îți vei crește sursele de venit. Indiferent că este vorba despre sportivi de performanță sau amatori, toate persoanele care fac sport țin la sănătatea lor și caută noi metode prin care să-și îmbunătățească sănatatea și starea de bine. Iar salina le oferă acest lucru după un antrenament.

Haloterapia le oferă sportivilor posibilitatea de a-și îmbunătății funcțiile pulmonare, având astfel o performanță sportivă crescută.

În plus, Cabina Salină ASIM le asigură sportivilor o recuperare mai rapidă în urma accidentărilor, sau după un efort mult prea mare.

Saloane de masaj

Saloanele de masaj își pot crește ușor portofoliul de clienți având o Cabină Salină ASIM. Astfel, după un masaj, fie de relaxare sau recuperare, clienții pot continua terapia cu o sesiune scurta de haloterapie, care să le îmbunătățească starea de sănătate și relaxarea.

Centre Welness / Spa

Centrele Welness și spa nu sunt complete fără o Cabină Salină ASIM. Aceasta oferă confort, o experiență relaxantă care ajută și la îmbunătățirea sănătății respiratorii, dar fiind, în același timp, și un bun tratament pentru piele.

Femeie citind in cabina salina asim

Cabina Salină ASIM, numeroase beneficii pentru sănătate

Cabina Salină ASIM oferă numeroase beneficii pentru sănătate, acestea fiind aceleași cu cele oferite de o salină reală.

Este indicat ca persoanele care au nevoie de terapie să petreacă între 10 și 30 de minute în cabina salină pentru a-și îmbunătăți afecțiunile respiratorii. Însă, pe lângă beneficiile pe care cabina salină le are asupra afecțiunilor respiratorii, aceasta ajută și la îmbunătățirea diferitelor afecțiuni ale pielii, dar și la o relaxare profundă și eliberarea de stres.

Cel mai important element al unei cabine saline este pulverizatorul de aerosoli salini, fără care nu există haloterapie. Pulverizatorul emană aerosoli salini care au numerose beneficii asupra sănătății corpului, de la afecțiuni ale piele, la afecțiuni respiratorii și până la reducerea durerilor.

Printre beneficiile oferite de Cabina Salină ASIM enumerăm:

 • Reducea inflamațiilor din organism
 • Ameliorarea durerilor
 • Accelerarea vindecării
 • Scăderea tensiunii musculare
 • Îmbunătățirea circulației sângelui
 • Îmbunătățirea stării de spirit
 • Îmbunătățirea somnului
 • Ameliorarea simptomelor alergiilor
 • Ameliorarea disconfortului sinusal
 • Creșterea energiei
 • Îmbunătățirea funcțiilor pulmonare
 • Reducerea timpul de recuperare după antrenamentele sportive
 • Inducerea unei stări de relaxare

Contacteaza-ne »

Consum energie electrică

Plafonieră: 24 W

Ionizator: 40 W

Mini aerotermă: 350 W

Led bandă: 28 W

Ventilator: 10 W

Pulverizator de aerosoli salini: 3000 W (este necesar să folosiți doar 1 minut/ședință)

Cabina Salina Asim din fata

Dimensiuni

Dimensiuni Cabina Salina Fata

Dimensiuni Cabina Salina Lateral

Dimensiuni Cabina Salina Interior

ASIM SRL este un pionier al industriei terapiei cu sare, fiind prima companie care a introdus Cabina Salină în România.

Cabina Salină ASIM este un produs fabricat în România. O inovație care combină terapia cu sunet, culoare și sare, astfel încât beneficiarii să se poată bucura de efecte pozitive asupra sănătății corpului, a minții, dar și a spiritului.


Pentru detalii sau comenzi vă rugăm să ne contactați

Contacteaza-ne »

© 2024 Constructii Saline

Design by WebAccent.ro