Produse din sare

Caracteristici sare de HIMALAYA:

Cristalele de sare naturală sunt o bogată sursă de substanțe micronutritive, esențiale pentru menținerea sănătății, având următoarele efecte:

  • poate ameliora tulburările de somn și concentrare;
  • neutralizează electrosmogul format în apropierea aparatelor electrice (calculator, televizor, etc.);
  • are efect benefic asupra îmbolnăvirilor alergice și astm;
  • tratarea căilor respiratorii.

LAMPADAR CU SARE DIN MUNȚII HIMALAYA

Se potrivește pentru camere între 25 și 30 metri pătrați și are efecte asemănătoare unei șederi în salină de câteva ore: prin contact cu oxigenul din aer, sarea încălzită de bec creează aerosoli salini în atmosfera camerei (închise), ceea ce purifică (efectiv) și detoxifiază aerul pe care îl inspiră și expiră în timpul nopții persoanele din cameră. Acest efect de salină ameliorează substanțial simptomele bolilor căilor respitratorii (sinuzită, bronșită, rinită, astm, pneumonie, răceală, gripă, tuse, sforăit), dar și ale alergiilor de sezon și stresului cotidian, ajutând la o concentrare mai bună și un somn liniștit.

Culoarea poate varia în funcție de cantitatea de minerale și oxizi care este în ea (mineralele alcătuiesc partea colorată spre roșu – în cristalele de sare de Himalaya se găsesc 84 de minerale diferite). Nu mineralele sunt cele care au efect asupra problemelor căilor respiratorii ci sarea, de aceea culoarea roșie-portocalie a unei lămpi poate fi mai plăcută la privire dar nu neapărat mai sănătoasă decât a uneia cu mai multă sare și mai puține minerale (mai luminoasă).

Nu există contraindicații diferite de cele ale unei intrări într-o salină: nu este recomandat pentru persoanele care suferă de hiper-tensiune, probleme cu inima.

Specificații:

Înălțime: 153 cm
Lungime 11cm
D 15 cm
Tensiune 220 V
Consum Bec LED 1W / 1 buc.

Pentru detalii sau comenzi vă rugăm să ne contactați:

Contacteaza-ne »

Pentru detalii sau comenzi vă rugăm să ne contactați:

Contacteaza-ne »

© 2022 Constructii Saline

Design by WebAccent.ro